Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η χρήση του της ιστοσελίδας www.sacapuntes.com (εφεξής για λόγους συντομίας «η Ιστοσελίδα») διέπεται από τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για τον Χρήστη από τη στιγμή που ο Χρήστης κάνει κλικ στην επιλογή «Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης» κατά την εγγραφή του στην Ιστοσελίδα, αποδεχόμενος αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Αν δεν συμφωνείτε με τους κατωτέρω όρους, παρακαλείσθε να διακόψετε αμέσως οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής ή άλλης ενέργειας μέσω της Ιστοσελίδας, καθώς η από μέρους σας αποδοχή όλων των όρων της σύμβασης είναι υποχρεωτική.

Η Όλγα Παππά ως ιδιοκτήτρια της Ιστοσελίδας επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος τροποποίησης των κάτωθι όρων και προϋποθέσεων συνεργασίας.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Χρήστης οφείλει να διαβάσει τους Όρους και Προϋποθέσεις προσεκτικά και να επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα την σελίδα αυτή ώστε να παραμένει ενήμερος σχετικά με τις όποιες αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις. Περαιτέρω χρήση της Εφαρμογής θα θεωρείται ως αποδοχή των οποιονδήποτε τροποποιήσεων στους Όρους και Προϋποθέσεις.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η σελίδα μου απευθύνεται τόσο σε καθηγητές όσο και σε μαθητές που τους ενδιαφέρει η ισπανική γλώσσα και η διδασκαλία της (ELE). Μέσα από αυτήν παρουσιάζω κάποιο υλικό για την εκμάθηση της γλώσσας καθώς επίσης ιδέες διδασκαλίας και οργάνωσης του μαθήματος για τους καθηγητές. Για να αποκτήσει πρόσβαση ο χρήστης στο εκπαιδευτικό υλικό θα πρέπει πρώτα να κάνει εγγραφή στην Ιστοσελίδα μου.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της Όλγας Παππά. Το λογότυπο αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της Elvira Palazuelos Blanco. Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να γίνει προσβάσιμο, να τροποποιηθεί ή να χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, για οποιονδήποτε σκοπό, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Όλγας Παππά. Τυχόν φωτογραφίες και εικονίδια που ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιηθεί σε αρχεία τύπου .pdf, ανήκουν στους δημιουργούς τους και έχουν αποκτηθεί από ιστοσελίδες τρίτων όπως flaticon.com, freepik.com, canvas.com, piktochart.com. Αντίστοιχη άδεια χρήσης αυτών θα βρείτε εντός του αρχείου.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας από πλευράς χρήστη, θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διερευνήσει και να διαγνώσει το προβλήμα πριν επικοινωνήσει μαζί μου (έλεγχος καλής σύνδεσης ιντερνετ κλπ.). Αν ο Χρήστης εξακολουθεί να χρειάζεται τεχνική βοήθεια, θα πρέπει να στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@sacapuntes.com με θέμα «Τεχνική βοήθεια».

×